Acasă - Actual - Workshop on letters
img
Workshop on letters
03 aug/ 2020 - 07 aug/ 2020
Ora: 11:00
Locaţie: Online

Centrul Industriilor Creative Artcor în colaborare cu akzente.md/Goethe Zentrum Chisinau și AA+ invită studenții de la instituțiile de arte și designerii grafici din Republica Moldova să participe online în perioada august–septembrie în cadrul proiectului Graphkiosk, dedicat Zilelor de Design Grafic.
 

 

Graphkiosk-ul va începe pe data de 3 august 2020, cu un workshop de litere, susținut de lettering artistul german — Otto Baum.


Tema: Brush lettering în stil Roman.
În cadrul acestui atelier veți învăța cum să desenați caractere(litere) capitale romane cu creionul și simultan cu pensula. Expertul invitat va demonstra o metodă simplă de mânuire a pensulei, ușoară de utilizat, pentru a vă pune în aplicare ideile precum semne pictate, fie pe hârtie sau alte suprafețe, diverse trucuri și alte reguli importante ale pictării caracterelor. Participanții se vor antrena în lucru cu alfabetul roman.
Limba de comunicare pe durata atelierului: engleză

Toți cei interesați se pot înregistra până la 30 iulie pentru a-și rezerva un loc în cadrul evenimentului.
Formular de înregistrare la workshop:
https://forms.gle/JoADXAAgGv7c4cXg6

Otto Baum este originar din Berlinul de Est, acolo unde trăiește și activează la moment. Din 2004 este membru al colectivului artistic KLUB7®. Scrie și experimentează în hand lettering, utilizând diferite tehnici și instrumente precum pensula, creionul, markere, creta, culori acrilice, serigrafie, pictură pe sticlă, etc. Lucrările sale sunt inspirate de literele pictate manual, de orașul Berlin și de străzile sale.
https://artists.klub7.de/ottobaum/
https://www.instagram.com/ottobaumart/

 

Programul integral îl găsiți aici

Pentru mai multe detalii, urmăriți pagina Instagram:

https://www.instagram.com/graphkiosk/