+373 22 237660 / +373 60835960
Acasă - Misiunea şi activitatea centrului
Misiunea şi activitate centrului

Goethe - Zentrum Chișinău este unul dintre cei mai activi promotori ai limbii și culturii germane din Republica Moldova. Ne dorim să transmitem o imagine modernă și multilaterală a Germaniei, să înlesnim familiarizarea cu peisajul cultural german şi să promovăm dialogul moldo-german oferindu-i o platformă de dezvoltare în Republica Moldova.

În strînsă colaborare cu partenerii locali și internaționali, Centrul Goethe de la Chișinău organizează un program cultural variat și captivant - lecturi publice, proiecții de film, expoziții, evenimente muzicale, dezbateri pe teme actuale, ateliere și seminare, etc.

Goethe - Zentrum Chișinău oferă de asemenea cursuri de limbă germană pentru adulți și copii. În domeniul lingvistic și cel al examenelor instituția colaborează foarte strâns cu Institutul Goethe din București. Goethe - Zentrum Chișinău este unica instituție din Republica Moldova care organizează examenele Goethe.

Am devenit Centru Goethe!

Suntem recunoscători Institutului Goethe din Germania pentru încrederea acordată! Suntem onorați să facem parte din rețeaua mondială de Centre Goethe! În continuare găsiți instantanee fotografice de la evenimentul de inaugurare a Centrului Goethe.