Acasă - Actual - Concurs de proiecte
img
Concurs de proiecte
01 aug/ 2020 - 24 aug/ 2020
Locaţie: Online

Concurs de proiecte dedicate Anului Internațional Beethoven!

Pentru a celebra aniversarea de 250 de ani de la nașterea unuia dintre cei mai mari compozitori ai tuturor timpurilor, Ludwig van Beethoven, Centrul Cultural German Akzente/Goethe-Zentrum Chișinău lansează un concurs de proiecte dedicate creației “Titanului de la Bonn”.

Concursul se adresează muzicienilor, producătorilor muzicali, oamenilor de artă, tuturor persoanelor din Republica Moldova, interesate de creația beethoveniană, dornici să promoveze și să faciliteze o mai bună înțelegere a creației valoroase a lui Ludwig van Beethoven de către maturi și copii, propunând totodată și idei noi, viziuni contemporane de prezentare și redescoperire a muzicii marelui compozitor.

Centrul Cultural German Akzente/Goethe-Zentrum Chișinău va cofinanța propunerile de proiect în proporție de max. 75% din valoarea proiectului, suma acordată nu va depăși totuși 4500 Euro.

Pentru a aplica la concurs vă rugăm să completați formularul de mai jos, expediindu-l ulterior la adresa: info@akzente.md.

Formular: https://drive.google.com/file/d/1I7v0nRS5Q90KaB4FzzUS_Oh7OJZXXU0U/view?fbclid=IwAR24KETzz9zfU8MBNkPHyVXemNj9f_EUIs_oel4bAqMtW9R_tnaIbNJqolw

Termenul-limită de depunere a proiectelor: 24.08.2020.