lmz heade chisinau

Centrul Didactic oferă profesorilor de limbă germană, studenților și persoanelor interesate materiale didactice consacrate. În cadrul Centrului Didactic veți găsi manuale de studiere a limbii germane pentru începători și avansați, copii și adulți, pentru rutina zilnică sau pentru cariera profesională însoțite de casete audio și video, CD și DVD, materiale didactice suplimentare, literatură metodico-didactică de specialitate, jocuri etc. Fondul Centrului Didactic se înnoiește în fiecare an datorită sprijinului acordat de Goethe-Institut. Vă vom asista și consilia cu cea mai mare plăcere!

rukzak 2

Biblioteca în rucsac

Dragi profesori şi profesoare de limba germană,

Avem deosebita plăcere să vă propunem o nouă ofertă a Centrului Cultural German AKZENTE: Biblioteca în rucsac, care poate fi împrumutată de la noi gratuit.

Ce reprezintă Biblioteca în rucsac?

Este o bibliotecă „mobilă", care vă pune la dispoziţie o selecţie de cărţi pentru copii şi tineret, pentru  diferite niveluri de cunoaştere a limbii. Ea cuprinde un material didactic aferent, manuale pentru cei care predau şi pentru cei care învaţă.

În acest fel, ne-am propus să promovăm citirea textelor în limba originală printre elevele şi elevii care în prezent învaţă germana, şi totodată vrem să-i susţinem pe profesorii şi profesoarele de limba germană cu manuale şi materiale didactice actuale.

Fiţi gata pentru o surprindere!

Vă rugăm să luaţi în seamă următoarele:

-          Puteţi comanda Biblioteca în rucsac, sau să o rezervaţi pentru o anumită perioadă de timp.  

-          Veţi primi rucsacul fie prin poştă, fie îl luaţi în primire personal de la noi.  

-          Puteţi păstra rucsacul până la trei săptămâni, după care va trebuie să-l trimiteţi sau să-l aduceţi înapoi.

Detalii la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.